Antena Căutare

Creatură cu cap de lup care merge în două picioare, surprinsă lângă o grădină zoologică. Ce este vietatea înspăimântătoare

Angajații grădinii zoologice au fost înspăimântați când au văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere. O creatură înaltă cât un om, cu blană și care merge în două picioare a fost văzută plimbându-se chiar pe lângă ei.

colaj foto creatura cu cap de lup care merge în două picioare
Creatură cu cap de lup care merge în două picioare, surprinsă lângă o grădină zoologică. Ce este vietatea înspăimântătoare | Shutterstock & Captura Youtube

Gădina zoologică Amarillo din Texas a devenit principalul subiect de discuție, după ce reprezentanții au distribuit mai multe imagini neobișnuite ale unei figuri ciudate cu cap de lup, dar care mergea în două picioare. Fotografiile alb-negru au fost surprinse chiar lângă gardul grădinii, pe unde vietatea se plimba nestingherită.

Creatura cu cap de lup care merge în două picioare i-a băgat în ceață pe specialiști. Nimeni nu își dă seama ce este, de fapt

Potrivit reprezentanților sancturarului, imaginile cu creatura înspăimântătoare a fost surprinsă de camerele de supraveghere, în miez de noapte.

Citește și: Creatura bizară surprinsă pe camerele de filmat din vecinătatea unui parc. Cum arată „bestia” care a băgat localnicii în sperieți

Articolul continuă după reclamă

Într-o postare făcută pe X la acea vreme, aceștia au scris: „Grădina Zoologică Amarillo a surprins o imagine ciudată în afara grădinii zoologice în jurul orei 1:25 a.m”, alături de imaginile cu creatura care pare că merge în două picioare.

„Să fie un om cu o pălărie ciudată căreia îi place să meargă noaptea? Un chupacabra? Aveți idee ce ar putea fi acest UAO - Obiect Amarillian neidentificat?”, era textul care însoțea captura cu vietatea bizară.

Remarcând speculațiile oamenilor despre dacă este o imagine falsă sau nu, Kashuba a adăugat: „Fotografia este absolut reală”.

„Ne-ar plăcea să auzim păreri din partea comunității despre ceea ce cred ei că ar putea fi. Este o imagine unică și pentru noi și suntem încântați să vădem ce părere are comunitatea”, a spus și Michael Kashuba, director al spațiilor de recreere din orașul Amarillo, pentri News Channel 10, citat de unilad.com.

Ulterior, remarcând speculațiile oamenilor legate de faptul că imaginea ar fi, de fapt, trucată, Kashuba a adăugat: „Fotografia este absolut reală”.

Imaginea a stârnit o mulțime de reacții,iar unele au fost destul de amuzante. În timp ce un utilizator X a insistat că este Rocket, un personaj din filmul „Guardians of the Galaxy”, o altă persoană a spus că ar putea fi Sasquatch.

Altcineva a spus: „Asta este Gnorm din filmul din 1990 A Gnome Named Gnorm!!”.

Pe de altă parte personalul grădinii zoologice susțin că vietatea care cu cap de lup, care merge în două picioare seamănă izbitor cu un vârcolac, oricât de ciudat ar suna acest lucru.

Altcineva, însă, le-a cerut administratorilor să publice imagini video ale creaturii, astfel încât să poată „vedea cum se mișcă”. Însă grădina zoologică a răspuns că: „Această imagine a fost luată de pe o cameră care înregistrează doar o imagine statică atunci când detectează mișcare”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Creatură uriașă cu statură umană, care merge în două picioare, surprinsă la marginea șoselei. Un vânător a filmat totul îngrozit

La aproape doi ani de publicare imaginilor controversate, originile creaturii par să fie încă un mister care planează în jurul sanctuarului.

Ce a putut să îi facă un șef angajatei sale după ce ea a primit un bacșiș uriaș. Bucuria chelneriței s-a transformat în ... Reacția sinceră a unei tinere din Cuba când a ajuns prima oară în România: „Nu am văzut în viața mea așa ceva” Ce a uimi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă) Miercuri, 05.06.2024, 10:02
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x